Kuva: Suunnistusliitto

Kuva: Suunnistusliitto

Olen Juha Lilja, 20 vuotta vanha tamperelainen suunnistaja ja pyöräsuunnistaja. Pyöräsuunnistuksessa olen MM- ja EM- mitalisti ja kuulun nuorten maajoukkueeseen. Suunnistuksessa olen pärjännyt SM-tasolla

Suunnistuksen olen aloittanut jo pienenä, mikä on kai ihan luonnollista, sillä vanhempani ovat myös suunnistajia. Myönnettäköön kuitenkin, että aina ei suunnistus kiinnostanut ja jalkapalloreeneihin menin usein mielummin, mutta lopulta suunnistus vei voiton.

Kuitenkin suunnistustakin vielä hauskempi laji on pyöräsuunnistus. Sitä kokeilin ensimmäisen kerran 11-vuotiaana. Silloin ajoin ulos kartalta, mutta siitä on parannettu, ja nyt laji sujuu jo paremmin. Pyöräsuunnistusta halusin kokeilla, sillä neljävuotiaasta asti olen pitänyt pyöräilystä, etenkin maastossa pyöräilystä, ja suunnistustakin harrastavana halusin kokeilla niiden yhdistämistä. Kovin mallikkaasti ei ensimmäinen ilman apupyöriä ajaminenkaan mennyt, sillä käänsin hieman turhan voimakkaasti ja kaaduin hiekalle. Polvi ja kyynärpää aukesi, joten piti pari päivää odottaa seuraavaa kertaa. 

Nimi: Juha Lilja

Syntynyt: 26.4.1999

Asuinpaikka: Lempäälä

Lajit: Suunnistus ja pyöräsuunnistus

Seura: Tampereen Pyrintö

Koulu: Tampereen teknillinen yliopisto, tietotekniikka

Seuraa muualla: Facebookissa, Stravassa

Eniten pidän pitkäkestoisista kilpailuista ja harjoituksista ja tykkään käydä mm. rogainingeissa. Pyörällä kyllä pidän myös sprinteistä. Teen paljon pitkiä reenejä pyörällä ja jalan, talvella myös hiihtäen tai luistellen, mikäli kelit sallii. Kaikenlaisista pallopeleistä tykkään myös ja mahdollisuuksien mukaan käyn pelailemassa niitä.

Koulua käyn Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiossa. Lempiaine on matematiikka ja urheilun lisäksi pidän kaikenlaisesta tekniikasta ja tieteistä.

Seuraavaksi kannattaa tutustua blogiini, johon kirjoittelen aika ajoin kuulumisiani, tai voit tutustua tarkemmin saavutuksiini. Jos haluat antaa palautetta kotisivuistani tai jostakin muusta, lähettää kannustuksia, antaa vinkkejä, aloittaa yhteistyön tai muuten vain ottaa yhteyttä, tavoitat minut seuraavasti:

Sähköpostilla: juha.v.lilja@gmail.com (Sähköpostia voit lähettää minulle helposti myös alla olevalla lomakkeella)

Puhelimella: 040 839 8575 (Tavoittaa myös WhatsAppissa)

Facebookissa: Juha Lilja