Kuva: Suunnistusliitto

Kuva: Suunnistusliitto

Olen Juha Lilja, 20-vuotias tamperelainen pyöräsuunnistaja. Kuulun nuorten maajoukkueeseen ja olen nuorten MM- ja EM-mitalisti.

Suunnistuksen olen aloittanut jo pienenä, mikä on kai ihan luonnollista, sillä vanhempani ovat myös suunnistajia. Myönnettäköön kuitenkin, että aina ei suunnistus kiinnostanut ja jalkapalloreeneihin menin usein mielummin, mutta lopulta suunnistus vei voiton.

Kuitenkin suunnistustakin vielä hauskempi laji on pyöräsuunnistus. Sitä kokeilin ensimmäisen kerran 11-vuotiaana. Silloin ajoin ulos kartalta, mutta siitä on parannettu, ja nyt laji sujuu jo paremmin. Pyöräsuunnistusta halusin kokeilla, sillä neljävuotiaasta asti olen pitänyt pyöräilystä, etenkin maastossa pyöräilystä, ja suunnistustakin harrastavana halusin kokeilla niiden yhdistämistä. Kovin mallikkaasti ei ensimmäinen ilman apupyöriä ajaminenkaan mennyt, sillä käänsin hieman turhan voimakkaasti ja kaaduin hiekalle. Polvi ja kyynärpää aukesi, joten piti pari päivää odottaa seuraavaa kertaa. 

Nimi: Juha Lilja

Syntynyt: 26.4.1999

Asuinpaikka: Tampere

Laji: Pyöräsuunnistus

Seura: Tampereen Pyrintö

Seuraa muualla: Facebookissa, Stravassa

Eniten pidän pitkäkestoisista harjoituksista. Kisoissa pidän myös lyhyistä matkoista. Teen paljon pitkiä reenejä pyörällä ja jalan, talvella myös hiihtäen tai luistellen, mikäli kelit sallii. Kaikenlaisista pallopeleistä tykkään myös ja mahdollisuuksien mukaan käyn pelailemassa niitä.

Urheilun lisäksi pidän koodaamisesta ja olen kiinnostunut, miten maailma ja asiat ympärillämme toimii. Aloitan syksyllä 2019 Tampereen yliopistossa tietotekniikan opinnot.

Seuraavaksi kannattaa tutustua blogiini, johon kirjoittelen aika ajoin kuulumisiani, tai voit tutustua tarkemmin saavutuksiini. Jos haluat antaa palautetta kotisivuistani tai jostakin muusta, lähettää kannustuksia, antaa vinkkejä, aloittaa yhteistyön tai muuten vain ottaa yhteyttä, tavoitat minut seuraavasti:

Sähköpostilla: juha.v.lilja@gmail.com (Sähköpostia voit lähettää minulle helposti myös alla olevalla lomakkeella)

Puhelimella: 040 839 8575 (Tavoittaa myös WhatsAppissa)

Facebookissa: Juha Lilja